Lördag 21 September.

 
Såhär har min lördagsmorgon sett ut. Började först med kaffe & lite läsning, sedan blev det frukost i soffan med min Kärlek. Har redan hunnit läst några sidor av Michaelas nya bok Om att älska, den är helt underbar (fast det visste man ju redan att den skulle vara..) & det fina är att jag fick den av Johan i present ♥
 
Nu har han åkt iväg på match & jag ska ta & göra mig i ordning, ska iväg till Johans föräldrar på middag & födelsedagsfirande!

Mönstrade Ben.


Har inte visat dessa byxor som jag köpte för ett tag sedan inne på Bikbok. Som Johan sa så var det inte mycket för ögat när jag visade upp dem direkt från påsen, men han ångrade sig när han såg dem på. Kommer matcha dom med en svart eller vit stickad tröja nu i höst..

Premium Quality.

 
Hittade en bild på denna skönhet på instagram & höll på att sätta i halsen, hur fin är den inte!? Att den är från H&M & ligger på 799:- gör saken bara bättre. Min höstgarderob kommer inte att vara komplett utan denna.

Inspiration till Hallen.

 
 
Har suttit & kikat efter en skänk till hallen. Hittade en på Jysk i vitt, men sen kom jag & Johan överrens om att vi ville ha en i svart istället. Så då får det bli denna från Åhléns & lampfoten har vi redan så ska bara införskaffa mig en svart skärm. Taklampan är från Ikea & var inte alls dyr, så nu i höst när dom öppnar så tänker jag slå till på denna & hänga upp den i vardagsrummet...

Sparkz.

Eftersom jag är hemma & är sjuk, så hade jag ingen möjlighet att fota jackan på. Kan göra det när jag blivit frisk. Beställde denna från Nelly & den är helt perfekt som höstjacka men så fort det blir vinter så kommer den att användas som "inne kofta" för den är ofodrad så det fungerar minst lika bra. Beställde min i strl xs & jag är så himla nöjd!

 

Måndag 16 September.

 Usch, vaknade & kunde knappt ta mig upp ur sängen i morse, så fick lov att stanna hemma idag. Har gått runt & vart småförkyld ett tag nu, har även så himla ont i öronen.. Här är i alla fall två bilder sen i lördags när jag & Jennifer hade vinkväll hemma hos oss, sedan blev det en utgång & igår mådde man ju inte alltför bra. 

 Nu ska jag ta & bädda ner mig i sovrummet & mata serier tills min älskling kommer hem från jobbet. Kaffe & mörkchoklad får hålla mig sällskap. Fick hem min nya jacka förra veckan som jag lär visa er & sedan har även en stört snygg väska fått flyttat in i min garderob, så nu har jag shoppingstopp för ett bra tag framöver....

Mina 3 Favoriter.

 
 

1. Loreal Paris Studio Hot Curl Thermo Curling Spray, Använder denna i fuktigt hår oftast innan utgångar för då blåser jag först håret torrt & sedan lockar jag det med plattången. Riktigt bra värmeskydd för att vara ett budget alternativ.
 
2. Tigi Bed Head After Party, Köpte nyligen denna eftersom jag gillade namnet, haha! Men det är i alla fall en kräm som ger håret "nytt liv"& tillför glans. Använder den dagen efter en utgång för då när jag vaknar så brukar mina lockar vara lite risiga & även när jag inte orkar duscha håret en morgon. Stort + för att den luktar godis!
 
3. Loreal Paris Elvital Extraordinary Oil Colored Hair, Min absoluta favorit, Använder den här håroljan jämt! Innan duschen för att ge håret lite extra näring, efter duschen i fuktigt hår när jag ska låta det självtorka, även i topparna när jag lockat mitt hår eftersom det ser glansigare ut då. Använder den ibland i min hårbotten när jag är väldigt torr & den har fungerat jättebra mot det.
 

Höst Autumn Fall.

 
 

Sommar i all ära, men det finns nog ingenting som slår hösten. Kläderna är snyggare, man tänder ljus oftare, myser i soffan med något varmt att dricka & jag som går i skolan nu har otroligt spännande saker att se fram emot.
 

Torsdag 5 September.

 
Vaknade upp pigg & utvilad i morse, så åkte iväg till skolan. Vi fick lite info vad som kommer att hända framöver & så fick jag mina inloggningsuppgifter till mailen. Nu har jag precis skickat iväg en order på 3 böcker som jag behöver i skolan, jag vill bara ha dom här hemma på en gång att läsa! Nu är jag ledig tills på tisdag, men funderar på att åka till skolan på måndag & göra det sista på min skyltdocka. Ska börja imorgon med att sy klänningen & fortsätta över helgen hade jag tänkt.
 
Annars så har det väll inte hänt något speciellt idag, ska invänta killen nu som är på träning så vi kan åka & handla. Sedan blir det myskväll med varma mackor & ett avsnitt av en ny serie vi börjat kolla på.
 

Arbetshörnan.

 
Är det någonting som jag tycker är viktigt så är de faktiskt att ha en liten arbetshörna. Vi har ett skrivbord men förtillfället så används det som nattduksbord & vi lägger även kläder & diverse annat där. Eftersom jag mår bättre idag, men är hemma för säkerhetsskull så tänkte jag ta tag i det & fixa ett litet space här i sovrummet så vi kan börja använda den stationära datorn igen. 
 
Tänkte även dona lite i vardagsrummet & även fixa en annan sminkhörna till mig, då den väggen ska vara till skrivbordet.

Hard Rock Boots.

 
Blev så nöjd med dessa skor som jag beställde från Nelly. Var rädd först att jag skulle få skavsår men det fick jag inte & dem är så sköna & bekväma. Har redan blivit mina favoriter & är ni sugna på ett par egna så hittar ni dem här.

Mina framtidsdrömmar & planer.

 
Kan börja med att berätta att jag aldrig har haft ett specifikt yrke i tankarna, utan har mer fokuserat på att ta reda på vad jag inte vill göra. Det resulterade i att jag endast hade kvar de saker som jag vill göra & hålla på med, låter rimligt eller hur? Så jag kunde lägga min energi där istället. Det enda jag har vetat hela mitt liv är att jag vill kunna vara kreativ, inte ha ett jobb som är enformigt utan ett där jag får utlopp för mina idéer. För idéer har jag massor utav & jag vill gärna skapa för det är då jag mår som bäst.
 
Så, vad är mina framtidsdrömmar? Jag tycker drömmar är till för att hålla vardagen mer levande, ha något att längta efter eller att sträva mot. Alla vet att vissa drömmar förblir bara en dröm & andra blir till verklighet. Min dröm är inte att bli snuskigt rik eller bli känd. Utan min är att jobba med någonting som inte känns som ett jobb & att vara lycklig. Sen är en stor dröm för mig att starta eget & kunna livnära mig endast på det. Men innan jag påbörjar den processen så tänker jag fokusera på att gå klart min utbildning, få bra LIA-platser & en stadig grund att stå på.
 
Någonting jag gjort länge nu är att sätta upp en 5 års plan, den ska vara realistisk & bestå utav delmål. Jag har inte gjort klart min riktigt ännu, men jag vet redan att de första kommande 2 åren handlar om utbildningen, när jag är klar med den kan jag jobba som Visual merchandiser. Så jag kan alltid bygga på vad jag vill sätta som mål på de resterande 3 åren allt eftersom. Sen när de gått 5 år är det dags att göra en ny osv.
 
Hoppas ni är nöjda med inlägget, nu ska jag mysa ner mig med min Kärlek med en hemmakvällspåse & en film ♥ 

Tisdag 3 September.

Jag invigde min nya jeansskjorta igår från Levi´s, köpte en till Kärleken också i precis samma tvätt. Tyckte den var så snygg!

Har varit hemma idag från skolan, för hade så fruktansvärt ont i halsen när jag vaknade i morse. Får se hur jag mår imorgon, annars blir det att åka till skolan. Allt går bra där borta & i helgen var jag & införskaffade de mesta till min verktygslåda det enda som saknade är handskar & fiskelina.
 
Ska berätta mer om skolan & visa bilder så fort vi kommit igång. Vi har fått vår första uppgift redan & det är att skapa en "jag- skyltdocka". Har skissat ner lite & är ledig på fredag så då tänkte jag sätta mig ner & sy en klänning. Sen ska jag även göra ett halsband till tror jag & kanske även ett skärp, har dock inte kommit på vilket material jag vill använda mig utav...