Söndag 30 Juni.

Klickade bland annat hem dessa godbitar från Mangos Rea igår, vad som mer är i paketet får ni se när det kommer.
 
 
Blev en spontanutgång igår & när jag var inne på mitt andra glas rosé så fick jag reda på att jag skulle jobba idag. Så tänkte ta det lugnt, men vi hamnade på krogen & det slank ner några drinkar iallafall. Träffade på min bror (blir alltid lika glad!) & vi åt pizza efteråt & sedan slutade kvällen med att jag hamnade i säng strax efter 4..
 
Idag har jag jobbat, storhandlat med kärleken (handlade massa frukt & bär så nu blir det nya roliga smoothies som ska experimenteras fram) & sedan när vi hade ätit så somnade jag i soffan direkt & vaknade för en stund sedan. Vankas jobb imorgon & jag är redan helt död, så tänkte göra mig lite te & sedan krypa ner i sängen.
 
Hoppas ni haft en helt underbar helg ♥
 
 

Wanties från H&M.



 
H&M har myket snyggt just nu. Måste spana in dessa byxor på närmare håll & väskan blir det nog att slå till på.

Tisdag 25 Juni.

 
Fick ett överraskande telefonsamtal igår som ledde till en arbetsintervju som jag var iväg på tidigt imorse & han ringde nyss & sa att jag fick jobbet. Så jag börjar med inlärning i en annan stad redan på torsdag & sedan börjar jag på måndag här i Borlänge. Väldigt roligt att se hur saker & ting löser sig ibland!
 
Imorgon ska jag & min kärlek åka till Ikea, så tänkte mysa ner mig i sängen nu & kika lite på hemsidan samt skriva ner lite saker som lär inhandlas. En klädhäst är någonting som verkligen behövs i vårt sovrum, då Johan har extremt mycket kläder & jag med. Alltid bra med extra förvaring, sen är det väldigt snyggt också..
 

Beslutsångest.


Trodde att jag var helt säker på att det skulle blir en svart Michael Kors väska. Men efter att ha sett en tjej som bar upp sin röda väska fruktansvärt snyggt så blev jag osäker. Så, jag undrar vad tycker ni?
 
 

Måndag 24 Juni.


Denna vecka har mitt hjärta semester så vi har lite roliga saker inplanerade. Idag har vi tagit det lugnt hela dagen, spelat lite kubb & nu har vi precis ätit. Så nu ska vi ha lite "egen tid" en stund, vilket innebär att Johan spelar fifa inne i vardagsrummet & jag har gjort mig lite te & satt mig bekvämt i sovrummet med datorn på magen haha! Det var bland det första vi bestämde innan jag flyttade in här, att det är viktigt att få vara själv om det ändå bara är för en liten stund.
 
Nu ska jag börja avsluta här på datorn eftersom jag hunnit gjort diverse saker innan jag hann posta det här inlägget. Sedan blir det film med lite gott till innan det är dags för sängen.

Mintgrön & Silver.

 
Detta fina armband fick jag av Johans mamma för någon vecka sedan. Passar utmärkt ihop med mina Bismarck smycken.

Mina Favoriter.

 
Har surfat runt på Mangos otroliga rea som dom har just nu & förälskat mig i nästan allt. Klart värt att spana in om ni missat den. Här ovan har ni mina tre favoriter som jag fastnade lite extra för.

Söndag 23 Juni.

 
Började min morgon med att få kaffe i sängen av Johan framför några avsnitt av serier som jag missat. Sedan så blev det frukost med senaste numret av ELLE, roligaste läsningen var reportaget som handlar om Instagram haha!
 
Har förresten fått tillbaka min blogglust, så nu kommer uppdateringen bli som förut och kanske även lite mer. Så himla roligt att se att ni klickar er in här fortfarande och nu efter senaste inlägget så har ni blivit ännu fler ♥
     

Contemporary Reflections.

 
Min midsommarklänning som jag bar igår från SOLO.

Långklänning.

Måste tipsa er om denna långklänning från Ginatricot. Isabella hade på sig den förra veckan när hon kom hit & hon var så fin i den, så jag fick lov att köpa den jag med. Snyggt & enkelt.

Harmony Bikini.

 
 
Beställde hem denna från ginatricot för någon vecka sedan. Absolut en ny favorit för soliga dagar!
 

Min Ä ngel.


I lördags somnade min lilla skatt in & saknaden är helt obeskrivlig. Han gjorde vår familj komplett och det kommer att bli väldigt tomt utan vår Bamse. Det är väldigt svårt att kunna beskriva med ord hur ett sånt litet djur kunde få mitt hjärta att bli helt. I nästan 18 år fick det vara du & jag, jag är stolt över hur länge du har varit i vår familj & jag kommer alltid att älska dig.