Söndag 31 Mars.

Vad vi åt hemma hos pappa & Gunn, så himla gott!
 
Äntligen har jag krypit ner i soffan med min älskling. Den här påskhelgen har jag varit runt på 4 middagar & ätit så magen stod rätt ut, så mycket god mat jag har ätit under dessa dagar & desserterna ska vi inte ens gå in på!
 
Nu ska vi ta & sätta på en film & bara mysa ♥

Lördag 30 Mars.

 
Har precis klivit upp ur sängen & sitter nu med en stor kopp kaffe. Blev en väldigt spontan vinkväll igår med Lovisa & sedan gick vi ut här i Borlänge. Hade en riktigt rolig kväll & när jag klev innanför dörren imorse så var mitt hjärta uppe (runt halv 6) för han skulle iväg på match i Norrköping. Så vi åt frukost tillsammans & hade det riktigt mysigt.
 
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe framför reprisen av Lets Dance (mina favoriter är Jennifer Åkerman & Maria Montazami såklart!) & sedan göra mig klar för första middagen som är hemma hos min far & sedan nästan direkt efter den ska jag iväg till Johans föräldrar på nästa middag.

Torsdag 28 Mars.

Såhär såg jag ut igår & spegeln måste rengöras såg jag nu, haha!
 
Ja, det blev en riktig utgång igår & jag som hade planerat att ta det lugnt för jag skulle vara på plats kl 9 idag, men så blev det ju inte. För det blev några glas vin & en drink för mycket för min del. Vilket resulterade i att jag klev upp ur sängen en kvart innan jag skulle gå, tur att jag hade gårdagens lockar & makeup (fast min sotning var mer under ögat än på ögonlocket..)  kvar!
 
Köpte med mig en kycklingsallad till lunch & gick till Solblomman & hoppade in för att jobba lite spontant. Sista dagen idag som det var öppet, känns så himla sorgligt att det ska vara så svårt just nu att få allt att gå runt. Men hade några underbara kunder & Britt-Marie är världens härligaste, så lämnade butiken med ett leende på mina läppar.
 
Sedan när jag kom hem så hoppade jag i min morgonrock som jag sitter i just nu, lär väll slänga på mig lite kläder nu när Lovisa skrev att hon var på g hit. Ikväll blir det myskväll i all ära med godis & skräpmat med två härliga ansikten!

Två från igår.


Onsdag 27 Mars.

 
Har strosat runt i min morgonrock hela dagen, fick även besök utav Cindy en underbar vän till mig som hängde kvar här ett tag så vi pratade om allt mellan himmel & jord. Tycker ni borde spana in hennes blogg om ni vill bli lite motiverade inför nästa träningspass!
 
Just nu sitter jag & njuter av det på bilderna ovan, har fått cravings på just apelsin förtillfället & äter det så ofta jag kan. Ikväll blir det vinkväll med Sabine & Jennifer här hemma hos mig & antagligen en liten utgång.
 
Nu ska jag fylla på min kopp med lite mer kaffe & sedan dammsuga lägenheten lite. Det tråkiga som är när man har mörka golv är att all smuts syns..

Vårkänslor.

 
 
 
Har fått tillbaka mina vårkänslor nu när snön äntligen börjat smälta bort igen. Något jag älskar när det börjar bli ljusare ute är att uppdatera bland mina nagellack med lite nya fina färger. Gillar O.P.I för att det håller länge & finns mycket fint att välja bland, måste nog köpa nr 3 för det är något med färgen som jag inte kan släppa...

Bloggtips.

 
Tänkte tipsa om en blogg som jag läser dagligen & har följt sedan dag ett när hon startade den & den växer för var dag som går, vilket är jätteroligt att se! Hon bjuder på en massa inom mode & även inlägg om hennes vardag, dessutom är hon riktigt vacker & har en snygg klädstil. Absolut värd att spana in, ni hittar hennes blogg här.

Lampa i Klarglas.

 
Här är vår nya lampa som fick följa med hem idag från Ikea. Den fanns i tre olika storlekar så jag valde mellanstorleken, men helst skulle jag köpt alla tre. Jag är iallfall mer än nöjd & den står nu fint på vår nya byrå i hallen!
 

Söndag 24 Mars.

Johan hade bestämt att vi skulle åka till Ikea, så vi har varit där idag & handlat lite inredning. Nu håller han på & sätter ihop vår nya byrå som ska stå i hallen. Köpte världens läckraste lampa i genomskinligt glas som jag ska visa er sen, kärlek vid första ögonkastet typ..

Ska fortsätta att fixa här hemma nu så fort jag druckit upp mitt kaffe.

 


Godmorgon.

 
Vaknade med sån halsont idag, så gjorde mig en fruktsallad & nu efter någon kopp te så har det nästan försvunnit. Just nu myser jag runt i myskläder & väntar på att vi ska åka iväg för att uträtta lite ärenden. Ikväll blir Johan borta så sitter & funderar lite på vad jag ska göra när jag har lägenheten helt för mig själv. En lugn lördag blir det iallafall eftersom Johan har bestämt att vi ska åka iväg imorgon, men jag vet inte vart än..
 
 Bytte ut designen här på bloggen igår också som ni kanske märkt? Ville ha något nytt & fräscht nu när vi går mot ljusare tider så tyckte det blev bra!

Victoria´s Secret.

 
Dessa snyggingar låg också i VS påsen tillsammans med det andra som jag fick av mitt hjärta. Efter att ha haft på mig den svarta bhn så vill jag inte ha någon annan, så himla bekväm & älskar att båda två är i mina favoritfärger.
Min pojkvän känner verkligen mig ♥

Dagens Vill Ha.

 
 
Är den här snygga tröjan från Moschino cheap & chic. Finns här

Gåvor.

 
Mitt hjärta hade med sig jättefina presenter till mig när han kom hem från New york ♥ Fick även några bhar från VS som inte är med på bild, kan visa er en annan dag. Behövde verkligen en ny plånbok & denna från Michael Kors är helt underbar!

Fiskbensmönstrat.

 
Här är detaljbilder på vår nya matta från Åhlens. Tycker den starka rosa färgen gör sig så himla bra mot vårt mörka golv. Ni ska få en helbild på mattan senare, men nu ska jag dricka upp mitt kaffe & sedan möta upp min underbara mamma. Ni hittar den här.

Måndag 18 Mars.

Har precis myst ner mig i soffan i en nystädad lägenhet & kikar på halv åtta hos mig. Har pratat med Johan ett tag här på kvällen & nu är saknaden stor, men två dagar kvar så det går fort! Jennifer & Camill har åkt hem nu & vi har haft så kul nu när dom har bott här. Det var andra gången jag träffade Camill & vi klickade så bra redan första gången att nu känns det som att vi varit vänner hela livet, älskar när det händer!
 
Förutom  utgångar & hemmakvällar så bokade vi även biljetter till Beyoncé. Så nu har jag ännu ett datum under våren som jag längtar efter!
 
Nu är det reklam så ska fixa ihop lite frukt & sedan mysa ner mig här igen.
 
 
 

Dagens Vill Ha.

 
Var in på H&M en snabbis igår & föll direkt för dessa byxor.

& Other Stories.

 
H&Ms nya storsatsning & other stories har äntligen lanserat sin webshop. Snygg & stilren layout & man inspireras verkligen av bilderna & alla fina ting. Kika in här ni också!

Hårolja.

 
Innan jag kliver upp ur sängen för att göra frukost, så måste jag tipsa om denna hårolja från Loréal. Provade den igår efter att jag duschat & hade i rätt mycket i blött hår & imorse när jag vaknade så var det inte det minsta fett. Utan mer återfuktat, glansigt & lent. Rekommenderar verkligen denna om ni är ute efter en hårolja, dock använder jag den för färgat hår men finns även en "vanlig" också...
 
 

Shoes.

 
Jag gillar dessa skor dock vill jag ha dem i helsvart men dom är såklart slutsålda..
Skulle det bli ett köp så är jag osäker på vilken färg, vilken tycker ni är snyggast ?

Chanel Nailpolish.

 
 
Hur snygga är inte dessa Iphone skal?