Vardagsrums Inspiration.


En härlig Måndag.

 

Börjar den här veckan med att vara ledig & vilket bra väder man fick! Vaknade väldigt tidigt, så jag & Johan hade städat klart hela lägenheten när klockan var kvart över nio. Lade mig i sängen direkt efter för att sova någon timme till. Sedan mötte jag upp Mathias för en fika, längesen vi sågs så det var riktigt kul! Sen hem för att ge Lovisa en byrå från oss som hon ska ha i sin nya lägenhet & så råka vi hamna på stan för att prata lite över en kaffe. 
 
Nu har jag hoppat i mina myskläder & ska fundera lite över vad jag ska göra med väggen där byrån stod. Sen blir det mat & en film som avslut på den här dagen med min kärlek. Imorgon vankas det jobb & resten av veckan också, så tänker njuta av att vara ledig tills jag ska sova ikväll!

Wanties - H&M.

 

 

Lite fint från H&M som jag lär spana in nästa shoppingrunda.

Härliga Lördag.

 
Blir så glad att få höra att ni saknar mina uppdateringar, så även om jag jobbar mycket & är helt slut när jag kommer hem så ska jag försöka uppdatera som vanligt!
 
Idag har jag varit ledig, så himla skönt! Har varit med min kärlek hela dagen & nu på kvällen har vi varit barnvakt åt en av mina bonus lillebrorsor. Fick macarons av grannens dotter här brevid, som hon bakat. Det fick bli kvällens onyttiga intag. Måste baka egna någon ledig dag framöver!
 
Nu ska jag fortsätta vara social med min bf medans vi inväntar pappa & Gunn som är på sommarfest. Imorgon vankas det jobb, så klockan ringer tidigt..

Tisdag 16 Juli.

Bjuder på några bilder, som Bella tog på mig när vi var hemma hos Jennifer förra veckan..
 
 
Vet att det varit tyst här nu, men jag varvar mellan att jobba & bota min förkylning som jag åkt på. Att bli förkyld på sommaren måste vara bland det värsta som finns. Idag har jag ätit frysta bär, druckit en massa vatten & tittat på film. Det står jobb på schemat imorgon, så förhoppningsvis vaknar jag upp något piggare samt friskare..
 
 
Nu ska jag ta & göra mig lite mellis & sedan kika på Real housewives of Orange county.
 

Delicious Greens.

 

Måste dela med mig av denna blogg som jag kom över för någon vecka sedan. Finns många varianter av goda & nyttiga recept på både smoothies, juicer & luncher. Ett stort + är alla fina bilder som gör att man bara vill laga & äta det dirket. Har provat några smoothies den senaste veckan & dom är så goda!
 
Så om ni älskar smoothies lika mycket som jag, så kommer ni älska denna blogg.
 
 

Tisdag 9 Juli.

 
 
Har precis landat här hemma i sängen & ska slå på en film & mysa ner mig med min kärlek. Idag när Johan slutade så åkte vi upp till farfar, där pappa & dom är. Så vi har blivit bjudna på god mat, god dryck & efterrätt. Åt så hela magen står rätt ut nu..
 
Nu härjar Johan om massa saker så ska avsluta här. Godnatt!

Cat eye Sunglasses.


Är kär i mina nya solglasögon.

Tisdag 2 Juli.


Både idag & Igår har jag varit ledig. Igår var jag en riktig latmask & bosatte mig i sängen nästan hela dagen med film & lite onyttigheter. Idag gick jag upp i tid, gjorde lunch till mig & min älskling, har plockat lite här hemma & hade Bella på besök här för bara en liten stund sedan.
 
Blev nyss inringd & ska börja jobba nu vid fem till stängning, så sitter nu i fåtöljen & laddar med en celsius i min favoritsmak. Hade planerat att byta gardiner i sovrummet & skruva ihop en skohylla, så får helt enkelt ta & göra det ikväll när jag kommit hem..

Mango.

 
Detta var vad paketet från Mango innehöll + solglasögonen. Den blå toppen ska bara strykas & sedan är den klar för att användas. Blev så himla nöjd!