Favs från Nelly.

 
 Hur mycket fint har inte trillat in på Nelly på sistone? Kollaget visar allt som jag inte skulle tacka nej till att ha i garderoben just nu. Ska fundera på vilken av jackorna som får klickas hem, vilken tycker ni var snyggast?

Coffee & egg.

Finns det något bättre än äggmacka & kaffe på morgonen?

Igår så spenderade jag kvällen med Anna, god mat & en flaska vin på hennes balkong. Vi satt där ute tills det blev mörkt med en varsin filt & det var fortfarande behagligt & inte speciellt kallt, så härligt! Snart dags för Rosé premiären med tjejerna, ska bara fixa iordning balkongen först..
 
Imorse vaknade jag tidigt & mötte upp Anna för att sola lite, riktigt skönt att starta en ledig fredag på det sättet. Har nyss duschat & tryckt i mig det goda på bilderna ovan. Ikväll blir det middag, vin & utgång tillsammans med Jennifer & Emma.

London jersey skirt.

 
1 // 2 // 3
 
Jag fick "lov" att köpa den här kjolen även fast jag har shoppingstopp eftersom killen åker till New York idag & jag har gjort en fin lista & skickat med pengar. Men tänk er denna till en brunbränd kropp, vit t-shirt & converse eller ett par nätta klackar. 
Självklart klickade jag hem den i svart, haha!
 
 

Cocos & Vanilla.

 
Här får ni ett litet budgettips, nämligen den här bodylotionen med doft av kokos/vanilj som luktar helt vansinnigt gott! Hittade den på Ica sist vi var & handlade. Blev väldigt glad av att hitta en lotion med pump istället för en med ett lock, jag tycker alltid att det blir så "kletigt" efter att man använt den då. Den återfuktar ordentligt, kladdar inte & doften håller lääänge. Så, är ni ute efter en ny lotion så prova den här! 
 
Nu ska jag mysa ner mig bredvid min kärlek, måste pussa på han ordentligt idag eftersom han åker imorgon..
 

Current Favorite.

 
Present från Johans föräldrar & min absoluta nya favorit att lacka naglarna med // #42 ANGORA CARDI

Måndag, ny vecka & nya tag!

 
 
Förlåt för att det ekat tomt här i en veckas tid (ni är för underbara som klickar er in iallafall! ♥), men livet hamnade emellan men nu så är jag tillbaka igen! Sen senaste inlägget så har jag jobbat i några dagar, haft kvalitetstid med mamma, varit i stallet (har världens trevligaste islandshäst vid namn Tindra tillsammans med mamma för er som inte visste det), firat Bella som fyllt 20 & till sist varit så mycket jag kan med Johan. Han åker nämligen iväg till New York på onsdag & jag som är väldigt mörkrädd tycker att det ska bli väldigt jobbigt att sova själv i några dagar. Men har planerat in lite roliga saker & även jobb så jag kommer att hålla mig sysselsatt.
 
Nu ska jag fixa en sen lunch & fortsätta fixa lite vår-fräscht i hallen efersom jag är ledig idag.
 

Söndag 16 Mars.

 
Igår var killen borta på lagfest, så var bjuden hem till Anna för lite vin & så förfestade jag med hon & Jenna. Hade riktigt roligt & trevligt! Sedan gick vi till krogen & mötte upp våra pojkvänner där. Kan säga att idag mår jag ruskigt dåligt... 
 
Nu tänkte jag väcka kärleken som ligger här & vilar i soffan. Tänkte föreslå film med lite gott till som avslut på denna helg. 

Breakie.

 
Äntligen känner jag mig frisk & all energi har kommit tillbaka. Idag är det fredag också (äntligen) & det ska bli så skööönt med helg! Ikväll blir det myskväll med min underbara sambo som skickade ett fint sms imorse med texten "ska vi tjocka oss ikväll med chips, läsk & godis?" det tackar man precis inte nej till.
 
Jennifer & Camill kommer till Borlänge idag så ska möta upp dom på eftermiddagen. Ska bli så kul att träffa dom, har saknat dom så mycket!
 

Golden.

 
Detta halsband var det jag klickade hem. Är inne på smycken i guld just nu (har bara använt silver förut) & älskar kattdjur så detta hade alla rätt enligt mig. Ni får se det på en annan gång, mår fortfarande dåligt så ska ta & bädda ner mig i sängen & kika på lite serier.

Appliqué patent sandals.

Mango har fått in många fina nyheter, fastnade lite extra för dessa klackar. Älskar att den guldiga detaljen påminner om länken på ett armbandsur.

A lovely start.

 
Godmorgon! Startar dagen med en grön juice & lite nätshopping här i sängen. Har shoppingstopp just nu för Kärleken åker till New York snart så spar mina pengar tills dess istället. Men det fick bli ett litet fynd i form av ett halsband, som ni får se när det kommer. Ska fortsätta dagen med att bara ta det lugnt här hemma & sedan blir det jobb på eftermiddagen.


Last Night.

Delade på en ATA pizza igår strl large & ingenting blev kvar. Med matkoma la vi oss sedan & tittade på en film med en varsin påse naturgodis. (ja, vi köper alltid en varsin påse, vilket mina vänner tycker är väldigt roligt)
 
Solen kikar fram ännu en dag, så ska snart svira om från pyjamas till något snyggare & åka iväg för att äta middag hemma hos Johans föräldrar. Blir troligtvis en lång promenad i det härliga vädret & sedan får vi se vad vi ska fylla upp dagen med.

As far as i´m concerned..

Har gått & blivit löjligt förälskad i leopard (igen), vill numera ha det på allt. Alltså, kolla glasen, hur snygga!?
Kjolen ska vi inte ens prata om, den har varit i mina tankar sen igår & den kommer nog inom en väldigt snar framtid vara ett nytt tillskott i garderoben.

Onsdag 5 Mars.

 
Såklart det blev en semla & ett glas mjölk igår framför top model.
 
Internet strejkar ibland & det gör mig så frustrerad, men nu verkar det äntligen fungera felfritt (peppar, peppar). Johan stack precis iväg till jobbet efter att vi lunchat tillsammans, så ska ner & titta om det finns någon tvättid & sen ska jag pyssla lite med det vi köpte på IKEA i söndags. Fick en fråga igår om jag kunde göra ett kollage med liknande toppar efter en bild, så det kommer upp senare!