A simple home for two..

 
Har hittat mitt drömhus som ligger i Los Angeles, såklart. Mitt & Johans framtida hem... I Wish!

Onsdag 30 Januari.

Blev inte många timmar sömn inatt, låg bara & vred på mig. Så idag när alarmet ringde, klev jag upp förvånansvärt pigg & sedan blev det kaffe hela dagen. Blev en halvdålig dag idag vid lunch ungefär, vet inte men allt kändes bara meningslöst. Men nu känns allt mycket bättre! Längtar till helgen gör jag också, har så mycket roligt inplanerat!
 
Tränade vid fem, så har precis kommit hem & duschat, ätit osv. Körde verkligen slut på mig själv, så äntligen har jag slagit mig ner i soffan för kvällen. Ikväll är det filmen Höstlegender på kanal 8 & den vill jag så gärna se, hoppas bara sambon låter mig kika för vet att det är fotboll på tv. Lär nog övertala Johan att vi ska sätta upp min tv i sovrummet..

Dagens Vill Ha.

 
Får bli den här fina jackan från H&M. Har dock ingen aning om hur den ser ut på riktigt, så lär spana in den snarast.

Skinnshorts.

 
När Jennifer kom igår hade hon två paket med sig till mig, så himla snällt ♥
I ett låg dessa skinnshorts från MQ som jag genast drog på mig & gick ut & dansade i.  Älskar dom..

Lördag 26 Januari.

Gick upp tidigt imorse & åt sedan frukost tillsammans med Johan. Sedan efter en stund skulle jag gå till köket & så kom det inget vatten ur kranen.. & det har inte kommit tillbaka nu heller, så vi har inget vatten förtillfället. Så vi åkte hem till mamma & duschade. Så får se när det kommer tillbaka, jag hoppas verkligen tills imorgon!
 
Just nu dricker jag vin & sminkar mig eftersom jag ska ut ikväll. När vi var hos mamma hittade jag även en kavaj som jag glömt bort så tänkte att jag tar på mig den ikväll. Fick ett sms på eftermiddagen också att Jennifer var på tåget från stockholm påväg hit till mig, så blev riktigt glad! Nu lär jag skynda mig lite så jag är klar när Tobias kommer!
 
Hoppas ni får en fin lördagskväll, kram!

Treatment Masque.

Moisture Defense Antioxidant Treatment Masque.
 
Det bästa med att vara sambo med Johan är att han har lika mycket saker i badrumsskåpet som mig, om inte mer. Sedan jag började att använda den här ansiktsmasken från Md formulations har min hy blivit mycket finare & fått mer lyster, har använt den nu i några månader ca 1-2 gånger i veckan. Den går även att ha på hela natten för en mer intensiv återfuktning om man vill. Så tänkte tipsa er om ni tänkt köpa en ny dock är den rätt dyr. Jag använder hela serien till mitt ansikte just nu & för mig fungerar den hur bra som helst, så jag tror inte ni kommer
att bli besvikna!
 
Här hittar ni hela serien & här hittar ni ansiktsmasken.

MBMJ Bracelets.

1 & 2 Hinge Bangle // 3 & 4 Skinny Hinge
 
Dessa armband från Marc by Marc Jacobs som är helt fantastiska. Har blivit lite förtjust i just armband med synlig logga som t.ex. dessa från See by Cholé. Men tillbaka till armbanden ovan, kan inte bestämma vilken färg eller vilken bredd som är finast. Vilken tycker ni? Jag gillar nog mer det breda svarta & det smala i korall, svårt val..

Måndag 21 Januari.

 
Att vara ledig en måndag är det bästa som finns, så idag sov jag ut ordentligt var fortfarande slut efter lördagens festligheter & sedan blev det en lång frukost i soffan. Sedan har jag ändrat min adress på alla sidor där jag är medlem efter att jag adressändrat i helgen, så nu bor jag här med Johan "på riktigt". Hann även med ett riktigt träningspass på eftermiddagen, så får se om jag vaknar upp med träningsvärk imorgon..
 
 Fick choklad av Johan idag & jag orkar inte vänta tills helgen. Så tänkte synda lite redan nu till top model sverige som precis började här på tv, som jag väntat!

Week Inspiration.

Börjar veckan med att dela med mig av lite inspiration i klädväg. Rensade både min & mannens garderober i fredags, så nu hänger alla mina kläder på galgar så nu ser jag mycket lättare vad jag har, blir så mycket roligare att klä sig då!

Strawberries.

 
Nu har vi ätit, lägenheten är städad & nu börjar vi vårt söndagsmys. Frysta jordgubbar är det som står på bordet idag istället för godis, vilket är enligt mig mycket godare. Frysta bär i övrigt, så himla gott! Hoppas ni haft en bra helg, för det har iallafall jag ♥

Från Igår.

 
Igår drack vi fina drinkar, vin m.m när vi firade Mathias som fyllt 20 nu i veckan.
Nu ska jag fortsätta laga mat här & sedan invänta mitt & hjärtats söndagsmys.

Dagens Vill Ha.

 
 
Får bli denna snygga topp från Issue 1.3

Onsdag 16 Januari.

Har haft världens segaste dag idag & inte fått många saker gjorda, tyvärr. Hoppas på en mer intensiv & givande morgondag. Mitt humör har inte varit på topp de senaste dagarna heller, kan bero på att det är en del saker som stressar upp mig mer än nödvändigt just nu i min omgivning, som är lite drygt. Men ingenting som inte löser sig egentligen, så vet inte varför jag låter det påverka mig så mycket..
 
Sen kan jag känna mig rädd ibland, för att jag är för lycklig. Det kanske låter konstigt för er. Försöker alltid minnas stunder & känslor. Alltid skönt att plocka fram dessa när allt annat känns långt borta, lite det som håller en fokuserad de dagar då livet inte riktigt är på topp. Sen så måste man ha dåliga dagar för att förtjäna de bästa, tror jag. Ah, lite tankar som funnits i mitt huvud de senaste dygnen. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe & sedan bege mig till gymmet för att svettas.
 
Efter gymmet vankas iallafall myskväll med sambon. Vilket är det bästa med alla dagar, att få komma hem & varva ner brevid min kärlek  ♥

Little Black Dress.

 
Ingen hemlighet att jag har en kärlek för små svarta klänningar. Denna hittades inne på bikboks rea & fick åka på i lördags när vi firade Jennifer. Som sagt sitter den snortajt, men jag älskar den iallfall..

3 Fina.

 
Har aldrig varit så mycket för läppstift förut. Men har nu insett hur fint det är & vad det gör med ens ansikte till vardags. Här är tre stycken fina neutrala från Make up store.

Söndag 12 Januari.

Igår firade vi som sagt Jennifer. Vi började hemma hos mig med vin & fixade oss, gick sedan över till Nasse som höll i förfesten & därefter drog vi in till Falun. Hela kvällen var hur bra som helst & idag får man sota för all alkohol man fick i sig under kvällens gång. Nästa helg väntas ännu ett födelsedagsfirande av Mathias som blir 20! Sedan får det bli en vit tid för mig, känner att det skulle vara behövligt.
 
Förövrigt bar jag ett nytt fodral med peeplum som satt så satans tight, men vill man vara fin får man lida pin..
Nu ska jag ta & återgå till vårt söndagsmys & sedan blir det nog en tidig kväll. Hoppas att er helg har varit bra! 

Interior Wanties.

 
 
Någonting som jag tycker är minst lika kul att lägga pengarna på som kläder, är inredning. Jag & Johan fick ett presentkort på Åhlens i julklapp. Vad vi tänker lägga det på vet vi inte ännu, men kanske någonting av sakerna ovan. Lampan är så snygg & skulle passa perfekt i vårt vardagsrum!

Make Up.

 
Handlade som sagt lite smink igår & behövde verkligen fylla på mitt basförråd. Blev en concealer & ett läppstift att ha till vardags i samma nyans som jag har på mina läppar naturligt.

Vårkänslor.

 
Nu när alla butiker & webbshoppar börjar fylla på med vårkläder, kan man ju inte sluta att längta efter våren..

Vinröd.

 
Hämtade ut denna idag som jag beställde från H&M för några veckor sedan. Jag är nöjd.

Fake Fur.

 
Jag älskar min nya fuskpäls som jag fick av mormor på nyårsafton & det bästa är att den har fickor. LOVE

Boots.

 
Ett par nya vardagsskor från H&M har fått tagit plats på min skohylla.

Shine Bright.

 
Har köpt två stycken nya väskor på kort tid nu. En vinröd som kommer på posten vilken dag som helst & så denna som jag såg i fönstret på Åhlens. Var bara "tvungen" att köpa den, kommer bli så snygg nu till våren.
Den är mer neongul fast det syns inte på bilderna, den lyser verkligen.

Stella Mccartney.

 
Har totalt glömt bort att visa er detta underbara pyjamas set som jag fick i julklapp av Johan ♥
Har bloggat om det förut & hade ingen aning om att det låg & väntade på mig hela december..
Ni hittar det här hos Nelly.
 
Förövrigt så ligger jag i sängen just nu med ansiktsmask & äter popcorn. Andra dagen som jag är rökfri & hela dagen har varit en känslomässig bergochdalbana..