Inspiration.


Kärleken är borta på match & jag hamnade framför datorn. Har suttit & tittat på inredning sedan han åkte, vilket resulterade i att det började komma en massa idéer som jag måste få utlopp för. Så när jag jobbar på tisdag måste jag inhandla lite ramar & diverse annat som kan behövas!
 
Borde även ta & bära upp min symaskin som fortfarande ligger kvar i bilen. Har även en hel drös med tyger som bara väntar på att få komma till användning..
 

Den lilla Svarta.


Hittade denna inne på Åhlens igår. Var ute efter en ny svart väska & denna blev helt perfekt.

Leopard.

 
 Denna fina korthållare låg även i paketet från Nelly som jag beställde. Perfekt att ha med sig i väskan eller när man går ut. Min Michael Kors är rätt stor att ha med sig, så denna blir bra att byta ut den med ibland.

Avant Garde.


Snygg bas t-shirt från Lindex & ett halsband från New Yorker, köpte även matchande örhängen till.

Nytt till Hösten.


Har spenderat min dag med lite nätshopping för att fylla på min garderob med lite nytt till hösten. Det på bilderna ovan fick bli mitt + några saker till som jag visar när paketet har kommit. Hittade allt inne på Nelly.

Torsdag 15 Augusti.


Sitter just nu vid min lilla sminkhörna & dricker kaffe. Ska strax börja göra mig i ordning för jobbet, har fått några frågor om vart jag jobbar & just nu så håller jag till på Jysk. Trivs väldigt bra & varje dag är olik den andra (vilket jag tycker om bäst) så får se hur länge jag blir kvar där annars har jag lite planer på vad jag vill fylla upp min höst med. Igår när jag kom hem var jag helt slut, så åt kvällsmat med älsklingen & sedan så la vi oss i sängen för att titta på serier men båda somnade på direkten. Har varit helt slut när jag kommit hem från jobbet den här veckan..
 
Tycker min blogg blivit lite "tråkig" med tanke på de senaste inläggen, så om ni har någonting som ni tycker att jag borde skriva/visa mer av så säg bara till så fixar jag det. Jag skriver ju för er skull eftersom ni är så himla snälla & vill att jag ska uppdatera mer. Kanske en ny kategori eller liknande?
 
Nu lär jag skynda mig lite här så hörs vi senare ikväll när jag kommit hem ♥
 

Onsdag 14 Augusti.


God morgon! Skulle egentligen varit ledig idag, men igår på jobbet så ville de att jag skulle jobba idag för vi håller på & flyttar om så det är väldigt mycket att göra just nu. Men har ingen ångest för det, tur jag tycker om att gå till jobbet! Är ledig först på söndag & har redan bokat in att jag ska sova tills jag vaknar & sedan sova lite till..
 
Lär ställa mig & fixa en matlåda nu (orkade inte igår), sedan börja göra mig i ordning.
Ha en bra dag ♥

Lördag 10 Augusti.

 
Sitter på jobbet nu & har lunch. Är så trött efter gårdagen! Vi började hemma hos mig med vin & sedan blev det en vända ner på stan & jag kröp ner i sängen runt fyra imorse.. 
 
Förstår ni hur seg jag var när klockan ringde imorse, hade det inte varit för Johan så hade jag försovit mig.
Ikväll har jag ingenting planerat, tror det blir en sväng förbi mamma & sen myskväll hemma med min älskling.
 
Nu ska jag äta upp min sallad & sen gå tillbaka för att jobba den sista timmen. Längtar hem efter mina mjukiskläder..

Scented nails.

 
Har precis kommit hem från jobbet & ska strax hoppa in i duschen & göra mig i ordning inför kvällen. Måste bara tipsa om detta nagellack som jag hittade på Ica sist vi var där & handlade. Kommer inte ihåg vad det kostade, men det var inte alls dyrt! Det som jag gillade förutom färgen är att det doftar, beror nog på vilken färg du köper men just detta doftar rosor. Fanns i väldigt många olika färger att välja mellan, kommer nog själv slå till på ett i någon rosa färg nästa gång..
 
Nu lär jag skynda mig lite för Jennifer kommer vilken sekund som helst!
Ha en bra fredagskväll vad ni än nu ska göra ♥
 

Grey, white & black basics.

 
Kunde inte låta bli att klicka hem en t-shirt igår från H&M. Enkelt men snyggt, precis det jag gillar. Kommer att matchas med mina nya skinnbyxor i inlägget nedanför & ett stort maffigt halsband.

Torsdag 8 Augusti.

Har varit hemma från jobbet idag. Började redan i natt med att jag var väldigt varm, pratade bara strunt med Johan i morse & sedan fick jag krama toaletten. Men efter lite prat med pappa så verkar det ha varit vätskebrist. Så har druckit flitigt med vatten idag & får se om jag ska jobba imorgon om dom behöver mig, är egentligen ledig.
 
Mår redan mycket bättre, men känner mig helt slut. Nu ska jag & Johan gosatner oss i sängen med glass & ska ha NCIS maraton (vi har haft det varje kväll den här veckan, med start på season 1). Ett perfekt avslut på denna torsdag. Hoppas att ni har haft en fin dag ♥
 
 

Fynd från H&M.


Titta vilket fynd jag gjorde inne på H&M i måndags. 50:- fick jag betala för dessa & dom sitter så himla perfekt.
Kan inte sluta att längta lite till hösten..
 

Lördag 3 Augusti.


Blev ingen hemmakväll igår utan det blev vinkväll istället. Fruktansvärt trevliga tjejer var jag med igår & vi hamnade på liljan, blev en bra kväll helt enkelt. Hade på mig en av mina nya toppar som jag fick utav Johan förra veckan ♥ 
 
Vaknade i morse med världens huvudvärk, men efter några koppar kaffe så var den borta & det var bara att åka till jobbet. Idag har jag & min Kärlek varit tillsammans i 1 år ♥ Nu när jag kom hem från jobbet & öppnade kylskåpet så upptäckte jag att det låg en chokladask där till mig, blev så glad! Men innan vi får tid för oss, så ska vi iväg till hans föräldrar ikväll för att fira hans mamma som fyller år imorgon.
 
Ska ställa mig & laga lite mat nu. Sedan blir det att hoppa in i duschen (så vaaarmt på jobbet att man är dö-svettig när man kommer hem), fixa i ordning mig & dricka rosé på balkongen tills Johan kommer hem från sin match. Hoppas ni får en fin kväll vad ni nu än ska göra denna härliga Lördag!
 

M-K & A Olsen - BikBok.

 
 
Jag blev jätteglad när jag fick reda på att Mary-Kate & Ashley skulle göra en kollektion tillsammans med Bikbok. Resultatet blev som jag hade förväntat mig, snygga baskläder. Satte ihop några av mina favoriter som ni ser ovan.
 
Vill ni in & kika på hela kollektionen gör ni det HÄR.