See you Soon.

 
Klickade hem denna från Nelly imorse då jag upptäckte att min andra skinnjacka är för stor (?) nu när jag plockade fram den. 
Den här är snäppet snyggare än den jag har nu, så inga ledsna miner här inte! Ni som hängt här ett tag vet ju om min kärlek för jackor..

Summer Glow.

 
 Måste tipsa om dessa brun utan sol från Dove. Har använt den i flera år nu & det jag gillar är att den återfuktar så himla bra, samtidigt som den gradvis bygger upp en fin solkysst bränna. Använder både fair to medium skin & normal to dark skin beroende på hur brun jag redan är. Den första har jag oftast till ansiktet, då jag har svårt att få färg där..
 

Victoria´s Secrets.

 
Den här bikinin följde också med hem från New York när kärleken var där. Han fick faktiskt fria händer att välja vilken modell samt färg han ville, skrev bara ner min storlek. Blev riktigt glad & är så nöjd, nu längtar man ju inte lite till sommaren..

Spring Feelings.

 

Solen skiner & man kan äntligen börja använda alla fina vårplagg. Lär införskaffa mig ett par nya ballerina & dessa ovan är så himla perfekta i mina ögon. Har även gått & fått en enorm kärlek för vitt & orange..

210414.

 
Vaknade av att solen sken in genom fönstret imorse, hur underbart!? Nu sitter jag & myser med mitt hjärta i soffan framför nyhetsmorgon & en kopp kaffe. Vi ska strax åka iväg & jobba lite, sen så är resten av dagen oplanerad. Har varit på 4 middagar den här helgen & ätit otroliga mängder av både mat, godis & bakverk. Förutom den enorma matkoman så har jag haft en fantastisk helg med både familj & vänner! 
 

Lip Sorbet | Lumene.

 
 Tittade på nyhetsmorgon imorse & när dom visade vårens sminktrender så slog det mig att jag hade en läppglanspenna i sminkväskan. Så nu kommer denna användas flitigt då den är enkel att applicera & färgen blir naturlig med lite, lite glans. Precis så som jag vill ha det.
 
Vill ni kika in andra färger eller läsa mer om produkten kan ni göra det här.
 
 

White Feathers.

 
Har påskpyntat här hemma med ris & vita fjädrar. Ska inhandla tulpaner imorgon också tänkte jag, ljuslila eller klassiska vita blir det nog. Ni kanske vet vid det här laget vad jag tycker om att pynta vid högtider? Har iallafall en extremt fullspäckad & rolig helg framför mig. Vi ska iväg på 3 middagar, bjuda hem vännerna som är hemma över helgen till oss & så ska jag umgås med Kärleken lite extra nu när han är långledig.
 
Bristen på uppdatering har blivit för jag har gått runt & varit lite hängig, men nu är jag tillbaka igen.
Stor kram till er för att ni tittar in varenda dag ändå ♥
 

Lördag 12 April.

Hade en väldigt rolig gårdag, drack vin tillsammans med Jennifer & hennes lillasyster Johanna & sedan blev det en spontan utgång när klockan var alldeles för mycket. Idag har min underbara granne & vän Anna kommit ner till mig & pysslat om mina naglar.  
Så nu är dom fräscha & lackade i en fin bubbelgums-rosa färg! 
 
Nu ska jag göra mig iordning & invänta min Kärlek. Ikväll ska vi äta på Olearys tillsammans med hans bror & hans flickvän, kommer nog bli en toppenkväll!
 
 

Nylackat.

 
Såhär ser mina naglar ut just nu, lackade dom vita igår & är helt såld. Så snyggt!
 

Favs från ZARA.

 
 
Så mycket snyggt som trillat in på ZARA. Skorna & den blå kappan är mina absoluta favoriter..

This is my OOTD.

 
Drog på mig min nya tröja igår när vi skulle iväg på bio. Kärleken kom hem med den som en liten present i fredags bara sådär, sånt uppskattas något enormt! Vi såg Captain America – The Return Of The First Avenger igår, hade hur mysigt som helst & filmen var grym.
 
Idag ska vi iväg till Johans föräldrar på middag, så ska snart hoppa in i duschen & göra mig iordning. Men först en till kopp kaffe..
 

Saturday Night.

 
Igår blev det en utgång lite spontant tillsammans med Emma & Jennifer. Idag har man inte mått alltför bra, så jag bäddade ner mig i soffan på balkongen & drack lite kaffe & kikade på serier i solen. Det var otroligt skönt kan jag lova er! Ikväll ska jag & Kärleken på dejt. Vi har ätit för ett litet tag sedan här hemma & ska snart kila ner på stan för att gå på bio. Ska bli riktigt mysigt!
 
Ha en fin lördagskväll, vad ni nu ska hitta på! ♥
 

Nike Air Pegasus+ 30.

 
New In är dessa blåa Nike skor som får göra mina rosa sällskap. Älskar färgerna..

MK.

 
 
 
 
Michael Kors Large Selma Top-Zip Satchel.
 
Den här snygga väskan från Michel Kors fick bli en väldigt tidig födelsedagspresent till mig själv nu när kärleken ändå var i New York & kunde spana in den ordentligt åt mig. Har förälskat mig i varenda detalj & så smidigt att man får med både skötselråd & en fin förvaringspåse!
 
Är så fruktansvärt nöjd & nu vet ni vad som kommer att hänga på min arm framöver..
Ska visa er resten av sakerna också, men tyckte att denna förtjänade ett eget inlägg.