Coffee Contour Confidence.

 
Fyndade detta contour kit för ynka 39:- på Fyndiq. Denna var tyvärr slut, men finns liknande här.

B S L.

Just so perfect. I want it all..
 

Don´t Create Limitations.

Drömmer seriöst om väskan ifrån Valentino. SÅ PERFEKT
 
 
 

Fridays.

 
 
 Att vara ledig en fredag är verkligen vardagslyx. Har storstädat hela lägenheten & passade på att möblera om i vardagsrummet. Thor älskar verkligen när man dammsuger så han springer efter & jagar den så nu har jag ett rent hem & en liten kille som ligger utslagen i buren. 
 
Igår bjöd min Boyfriend ut mig på dejt. Först burgare på Olearys i följd av bio, så nu är min dejt oskuld tagen. Känns rätt så bra faktiskt.
 
 
 

Smoothie Time.

 
Jobbade på ett av mina nya jobb igår & det var så roligt! Älskar ju sushi så att stå & göra det hela dagarna har jag inga problem med & vad mycket nytt jag fick lära mig. Sedan hade jag sleepover hos Emma. Vi drack lite vin, gjorde visionsboard & skrattade. Gud vad man behöver mer sådana kvällar i vardagen.

Carbs.

 
Gud vad härligt väder det varit idag & äntligen känns det som att våren är på g. Vill börja använda min nya jacka & alla härliga brillor.

Saturday Night.

 

Är helt förälskad i min body jag hittade på Nelly rea i höstas. Sitter som ett smäck och fick den nästan gratis.


Weekplanner.

 
Var förbi på Clas Ohlson igår & hittade denna snygga veckoplanerare. Slog dessvärre inte till eftersom att jag promenerade dit men denna skulle bli så snygg på köksväggen intill mitt vinställ.
 

Babe it´s Monday

 
Tog en extra lång sovmorgon imorse & sedan gjorde jag mig en kopp Vanilj kaffe & en smoothie fullproppad med massa nyttigheter. Jobbar kväll idag & har massa roligt inplanerat denna vecka. Måndagsångest? Aldrig, inte haft det sedan jag böt jobb för över 1 år sedan.
 

Kitchen Details.

 
Även om solen inte tittat fram på några dagar nu så går jag fortfarande & längtar tills det bli vår, på riktigt.
Dessa fina ting skulle gärna få flytta in i mitt kök. Visste ni att den mest gynsamma färgen för att skapa aptit är orange?

Nudes.

 
Ni hittar dessa på Nelly.

När man trodde att våren var runt hörnet så kommer det plötsligt mer snö..
Har börjat fylla garderoben med massa fint & jag är så besatt av puder rosa tillsammans med militärgrönt just nu. En enkel klänning till sneakers & en snygg jacka på det.
Just love the combination!
 

Want my coffee as Black as my Soul.

 

Säg hej till min fluffiga bebis Thor! Han kommer nog slinka in på många av mina foton.
 
Avslutade gårdagen med ett möte & gick därifrån med ett stort leende. Idag kickstartar jag dagen med en STOR kopp kaffe & ett rykande färskt avsnitt av Pretty Little Liars tillsammans med Thor som ligger här bredvid & snuttar på sin giraff.

Fransk Bistro.

 

Har blivit helt besatt av att få mitt kök att likna en fransk bistro. Allting är på sin plats förutom köksbordet, letar förfullt efter ett litet svart runt bord men just nu utan som helst några resultat. Dessa fina ting från H&M skulle jag gärna vilja dekorera med nu när vi börjar gå mot ljusare tider!
 
 

March & time for a fresh Start.

 
Ni vet att ni kan följa mig på instagram - Jennysvea
 

Well efter en otroligt lång paus så saknar jag att skriva. Så ni som är så otroligt underbara & fortfarande klickar er in här varje dag även fast det ekat rätt så tomt. Kan tala om att det finns så mycket inspiration i det här huvudet just nu så vi tar vid där vi slutade!