Flawless by Sonya.

Natural beige, Cream to powder foundation // Aanya, Brilliant blush

I
dag fick jag sminket som Jenna var här & provade ut på mig. Ska prova det imorgonkväll när vi ska ut för att fira Johanna som fyllde 18 år nu i veckan. Har aldrig ägt en rouge förut, men den här är ju för fin & sen är det alltid kul med nya fina saker i sminkväskan när man ska göra sig i ordning!
 
Nu ska jag hoppa i säng för imorgon vankas det jobb..

Cleansing Powder.

 
 
"Kombinerad rengöring och peeling som rengör ansiktet från orenheter samtidigt som den har peelande effekt. Fina korn arbetar på ytan och jojoba hjälper till att rengöra huden. Häll en liten mängd av pulvret i handen och tillsätt några droppar vatten. Massera in över fuktad hy, skölj med vatten. Använd 1-2 gånger i veckan"
 
Någon som provat denna häftiga grej från Make up store? Som ni vet så älskar jag att testa nya produkter för både hår, hud & naglar. Johan tycker dock inte att det är lika roligt då mina saker ligger lite överallt här hemma..

Bydelight Releaseparty.

 
Några bilder från Releasepartyt i lördags för By Delight.
 

Releasefest By Delight.

 
Ikväll ska jag iväg på releasefest/mingel & det är Emma som håller i det tillsammans med de andra tjejerna som bloggar på hennes bloggportal By Delight. Känner på mig att det kommer bli en jättebra kväll & har äntligen träffat fina Anna idag som jag pratat med ett bra tag nu över internet men aldrig träffat irl innan. 
 
 
 Nu sitter vi tjejer & dricker vin i soffan hemma hos mig & sen ska vi pallra oss ner till stan till sju. Ha en trevlig kväll 
 
 

Make up.

 
Idag kom Jenna hit för att visa & prova ut lite smink som passar mig. Hon blev lite förvånad när jag berättade att jag varken äger en foundation eller rouge, haha. Så jag beställde en Cream powder foundation & en blush. Längtar verkligen tills att jag får börja sminka mig med dessa produkter då de Innehåller aloe vera & andra läkande växtextrakt!
 
 Nu ska jag lägga mig bredvid kärleken & titta på ett avsnitt Criminal minds innan jag somnar (slutar dock alltid med minst 2..)

It was just a dream.

 
Kärleken har gjort smoothies, så nu har vi myst ner oss i soffan framför Criminal minds. Har för övrigt fått så konstiga drömmar efter de senaste avsnitten (har kommit in på säsong 2 nu), inatt drömde jag om clowner som gick runt & skulle mörda mig. Vaknade inte av att jag var rädd eller så, men det är sjukt obehagligt då jag alltid kommer ihåg allt så exakt att det känns verkligt. Så lär alltid vara vaken några minuter för att inse att det var en dröm.. 
 
Efter jag hade druckit mitt kaffe idag så ringde jag ett samtal för en rolig grej & fick veta att det är någon av er som har tipsat om min blogg. Tack & en stor kram till dig! 

Söndag 19 Januari.

 
Igår kom Mathias hem till oss för att inviga vår nya spis, så då passade jag på att ta ett glas rött & Johan en öl medans han lagade mat (lyx!). Han bjöd på kyckling, potatisgratäng & till det världens godaste gorgonzolasås. Har haft en lugn helg med hemmakvällar & massa mys, det var välbehövligt kan jag säga er! 
 
Kom hem för en stund sedan från Johans föräldrar där vi blev bjudna på mat. Så nu tänkte jag hoppa i myskläderna & gosa ner mig i soffan med ipaden, har börjat kolla på Criminal minds från säsong 1 så är helt fast nu (igen)..
 

Pore Filler.

 
Det var alltså denna som slank med hem från besöket hos NYX igår. Det är en pore filler som reducerar utseendet av synliga porer samtidigt som den jämnar ut huden. Man ska alltså få en porslinsdocke-liknande hy med hjälp av denna kräm. Har inte provat den ännu, men har läst att många verkligen rekommenderar denna!
 
Återkommer med vad jag tycker om den sen. Är det någon av er som provat/använder denna?
 
 
 

Acne Studios Vase.

 
 
Dom här limited-edition vaserna får mitt hjärta att slå några extra slag. 
 
 

Gårdagen.

Snapshots från igår, lånade från Emma.
 
Igår följde jag med Emma till Stockholm över dagen för att hon skulle plåta bilder till hennes monter. Blev väldigt spontant för min del, då hon akut behövde någon som skulle fixa modellens hår. Så jag mötte upp Ellinor som fick sin Make up gjord hos NYX (blev ett litet inköp där, som jag ska visa er senare) & sen vidare till Armand Dommers studio där jag fixade hennes hår & där fotograferingen höll till. Han kan verkligen sin grej, resultatet blev grymt!
 
Nu är den nya spisen på plats också, så ska gå & städa upp lite i köket. Blev riktigt snyggt!
 

Virie Heels.

 
Är smått förälskad i mina nya klackar, dom passade perfekt & även fast det är en smal klack så var dom inte omöjliga att gå i.
Ska visa er det andra paret också som är ett par rejäla kilklackar även dom är svarta.

Chicken Salad.

Idag köpte killen med sig lunch hem, pannkakor till honom & en kycklingsallad till mig.
 
Gick upp tidigt idag då vi haft elektrikern här som skulle förbereda lite innan han ska sätta i den nya spisen, blev lite krångel men det löste sig & nästa vecka byts den ut mot en i rostfritt. Annars så sitter jag här med en kopp kaffe & tänkte svara på några mail, har en rolig grej på gång som kommer att komma upp här inom en snar framtid som jag tror att ni kommer uppskatta!

You can never have too much shoes.

Har väntat i över 1 månad nu på ett par skor som jag beställt, men nu blev leveransen framflyttad igen så då tröttnade jag ur & tog bort ordern. Istället beställde jag hem 2 par snygga skor från Nelly, dessa ovan tänkte jag inviga redan till helgen.
 
Snygga, men hur bekväma de är återstår ju att se. Men vill man vara fin..

Bordslampa London.

 
Vi har handlat mycket inredning på sistone & det senaste inköpet är denna snygga bordslampa i metall med kromade detaljer.
Den blev helt perfekt på skrivbordet, är riktigt nöjd!

Same same but different.

 
Har redan börjat titta på vårkläder fast det är Januari. Dessa väskor & skor skulle jag inte tacka nej till att ha i min garderob när våren kommer. Har verkligen fastnat på kombinationerna av ljusgrått/svart & svart/guld.
 Allt hittar ni på H&M.

Söndag 5 Januari.

Grönsaker & dipp gjord på turkisk yoghurt, kryddor & riven vitlök.
 
Har haft en helt fruktansvärt bra helg, började som sagt med middag, drinkar & dans med vännerna & kärleken i fredags. Igår var jag & Johan bjudna hem till mamma för lite födelsedagsfirande där hela släkten var samlade & det bjöds på tacos, vin & en massa skratt. Idag har jag bara tagit det lugnt här hemma, hämtat ut ett paket som innehöll kläderna jag ska ha på mig till helgen när vi firar Jennifer & på eftermiddagen var vi bjudna hem till Johans föräldrar på middag, så himla gott & trevligt!
 
Nu ska jag gå & göra killarna sällskap i soffan med godsakerna på bilden ovan. 

Inspire me.

 
En dos inspiration denna gråa fredag...
 
Har varit iväg & gjort alla måsten nu på förmiddagen & även fyllt på kylskåpet med massa gott. Nu ska jag ha lite egentid med färgning av hår & bryn. Har åkt på en ordentlig förkylning har jag gjort också, så tänkte göra en smoothie med massa nyttigheter så är jag förhoppningsvis piggare till ikväll då jag & kärleken ska äta middag med vännerna.
 

Plankstek & Vin.

 
Såhär såg min kväll ut igår. Jag & Jennifer blev bjudna hem till Emma på Plankstek & rödvin, så himla gott! Hade matkoma resten av kvällen kan jag lova er..