Beige & Black.

1 // 2 Chloé inspirerade ballerinaskor från Dinsko.

Jag & Killen var in på Kupolen igår en snabbis för att kika på ett par nya ballerina till mig. Tittade i alla skoaffärer men fastnade för dessa då jag ville ha ett par enkla, så det blev en tidigt födelsedagspresent till mig från Johan (tack igen älskling!♥) 
Valde dom svarta men dom i beige är precis lika snygga tycker jag.

Det här med nätshopping.

 
 Det här med att shoppa på nätet har verkligen sina för & nackdelar. Hade beställt kärlekens födelsedagspresent, betalt & klart så det var nu bara att vänta. Jag väntade & väntade, mailade dom tillslut & dom skulle skicka det så fort dom kunde så jag fortsatte att vänta. Efter ytterliggare en vecka & lite mailande fram & tillbaka så var varan slut & skulle inte komma in i lager igen.
 
Fick ett paket från Björn Borg med två snygga & sköna trosor igår som kompensation, vilket var riktigt uppskattat! Men, är utan present & eftersom det var snart 1 månad sedan han fyllde år så är det nog dags att köpa en. Han hade valt ut den själv & jag är tillsammans med en väldigt kräsen man kan jag tala om..

Godmorning Friday.

 
Blev bortskämd imorse av att killen kom in till sovrummet med en kopp kaffe innan han gick till jobbet. Så har matat avsnitt efter avsnitt av America's next top model. En perfekt start på dagen enligt mig!
 
 

Hot Pink.

 
Precis lackat naglarna i en härlig rosa färg, hittade det på dollarstore så fick hamna i korgen. Har man bara ett jättebra topplack så spelar det egentligen ingenroll vilket märke lacket kommer från tycker jag. Har fått upp ögonen för rosa naglar på senaste tiden..

All in White.

 
Vilket väder vi har haft idag, regnigt & blåsigt. Idag har jag inte gjort så mycket förutom att jag var iväg på en arbetsintervju här på eftermiddagen. Tog en promenad dit utan paraply (hittade det inte..) så jag var riktigt fancy när jag kom fram. 
Min nya vita blus kom idag också, så bjuder på några snapshots med ett frissigt blött hår. Kan knappt vänta tills man fått lite färg på kroppen & bär denna i sommar!
 
Nu ska jag blåsa Alidas hår, jag har gjort slingor på henne. Blev så sugen att själv göra en liten förändring i mitt hår så ska köpa lite färg idag & slänga i tänkte jag...

IsaDora.

 
Nyaste tillskottet i sminkväskan är detta puder från IsaDora. Har letat efter ett puder länge som täcker ordentligt men ändå ser "naturligt" ut. Jag köpte Anti-redness eftersom jag har några acneärr & andra röda partier i ansiktet. Har provat det både till vardags & till fest, utan någon foundation under & resultatet blev täckande & riktigt bra.
 
Så ett litet tips till er som är ute efter ett nytt puder så rekommenderar jag verkligen denna!

Off Shoulder.

 
Den här vita off shoulder blusen är på väg hem till mig. Längtar efter att matcha den till ljusa jeans & öppna klackar!

Förlåt så hemskt mycket för dålig uppdatering & hur fina är inte ni som ändå klickar er in varje dag. Det är så att datorn slutade fungera helt & hållet, det gick inte ens att logga in på användaren. Sedan när datorn väl fungerade så ville inte internet sammarbeta riktigt. Men nu är jag tillbaka igen!