Grease Lightning.

Ett litet hudvårdstips såhär på eftermiddagen är väll aldrig fel? Vill tipsa om denna flaska med gelé från Lush som man använder direkt på finnarna eller där man känner att det är på väg att bryta ut. När jag använder den så gör jag det på kvällen på de utsatta områdena & märker en enorm skillnad på morgonen då den liksom tar ner "svullnaden" & det röda.

Om jag gick ut ikväll..

 
 
Byxor // topp // klackar // plånbok
 
Skulle jag vilja vara klädd såhär. Använder alltid min Michael Kors plånbok istället för en kuvertväska just nu eftersom jag får plats med både mobil & mina nycklar. Sedan kan jag tipsa om min favorit bland alla nagellack, nämligen Thrill of Brazil från O.P.I

Jumpsuits.

 1 // 2 // 3
 
 
Nästa inköp blir definitivt en snygg svart jumpsuit, förstår inte riktigt varför jag inte äger en redan?
 

Nya favoriter i Soffan.

 
Hittade dessa underbara kuddfodral inne på Ullared, hur fina är dom inte? Har blivit helt löjligt kär i sicksack mönster på sistone & vill numera ha det på allt..

Just nu...


Sitter jag i soffan md en kopp kaffe & läser i boken Why we buy, en riktigt underhållande bok som handlar om vårt beteende i affärer osv. Har en bit kvar som jag ska ha läst klart tills imorgon då hela klassen åker iväg till Gekås på studieresa & kommer hem gör vi igen på fredag. Ska bli fruktansvärt roligt & intressant!

Leopard.


Idag har mina naglar sett ut såhär, körde på ett nytt brunt nagellack som bas & sedan leopard på ena nageln. Har bloggat om detta lack tidigare eftersom att det doftar, denna doftar kakao/choklad - aktigt enligt mig. Funderar i denna stund om jag ska måla dit mönster på alla naglarna tills ikväll eller ha kvar det på ena & måla resten svarta? Ja, det visar sig!
 

Torsdag 10 Oktober.


Kärleken är på träning & jag har "egen tid", så ska tända massa ljus, fixa naglarna (tänkte försöka mig på att göra leopard mönster!) & lägga ansiktsmask osv. Har börjat tagit bättre hand om mitt hår på senaste tiden faktiskt! Dock är jag verkligen i behov av en klippning, men har gått & funderat i ca två veckor nu på att färga håret mörkare men jag har jobbat så hårt för att få tillbaka min naturliga färg så vet inte riktigt hur jag ska göra..
 

Hudvårdstips.

 
Jag har aldrig haft en "perfekt" hy utan jag har provat nästan allt som finns i rengöringsväg för att försöka få bort mina finnar, har även ätit medicin när det var som allra värst. Har haft dagar då jag helst inte velat tittat på mig själv i spegeln för jag har tyckt att det varit för jobbigt...
 
Nu de senaste åren, har den blivit mycket bättre vilket kan ha att göra med att jag blivit äldre. Men efter att jag börjat använda både cleanser, skrubb & ansiktsmask osv från MD Formulations så har min hy verkligen fått en helt ny lyster, blivit mycket jämnare & finare. Visst får jag småfinnar ibland om jag stressar, äter & sover dåligt, men det är inte alls lika illa som innan jag började använda denna serie kontinuerligt.
 
Nu är dessa produkter lite dyra & kanske inte passar alla plånböcker, men för er som tycker att det är jobbigt att ha finnar så kan jag verkligen rekommendera att prova! Ni hittar alla produkter här & såg även nu att de hade kampanj på vissa krämer ♥
 

Stickat.

 
Nu när det äntligen är höst så är det dags att plocka fram alla mysiga stickade tröjor. Här är några nya tillskott i min garderob, alla från Bikbok..

Söndag 6 Oktober.

 
Det har blivit en ny månad sen jag uppdaterade sist & nu kan man verkligen säga att hösten är här! Så himla mysigt, har redan börjat ta fram alla filtar & fixat med massa ljus i hela lägenheten. Har mått så himla dåligt i kroppen ett tag nu, känns som jag går runt & är sjuk hela tiden oavsett hur mycket jag vilar osv. Så därför, tänkte jag damma av mina gymkläder & även mixern som jag inte använt på evigheter.
 
I fredags kom min Kärlek hem med blommor, choklad & en påse bullar. Han ville pigga upp mig, vilket han lyckades med & sedan spenderades kvällen i soffan framför Idol. Igår var vi hemma hos Pappa & Gunn, blev några drinkar & mycket nyttiga samtalsämnen.
 
Nu ska Johan laga lunch här & sedan sticka iväg på match. Själv ska jag städa lite & få bort lite tvätt, kanske blir en sväng förbi mamma också..