Nytt till Badrummet.


 Nya fina handdukar till vårt badrum från Missoni Home.

Ögongodis.

 
 
Någon mer som blir sådär fruktansvärt torr i ansiktet på vintern? Blev så trött på att min concealer kakade sig runt ögonen, så gick in på kicks & så provade hon några olika på mig. Så det blev kicks egna Concealer Trio Cover & Correct tillslut tillsammans med en ögonkräm från Lumene. Skillnaden mellan denna & make up stores cover all mix är att den här är mycket tunnare & mjukare att applicera. 
 
Alltså, den här concealern är helt magisk mot mörka ringar! Att den vunnit ELLE Beauty Awards förstår man verkligen efter att man provat den, så är ni ute efter en ny så kan jag varmt rekommendera denna.
 

Några frågor & några svar.

 
Hur har din dag varit?
Inte så värst effektiv men ikväll så ska jag dricka vin & få umgås lite med Emma, så helt tråkig kommer denna onsdag inte att bli!

Vad skulle du ha hetat om du inte fått det namn du har nu?
Fanns bara ett namn & det var Jenny, jag är jättenöjd med det.

Vilket är ditt största beroende?
Cigaretter Tyvärr, men har trappat ner något otroligt på sistone! Så lär jag väll nämna kaffe också såklart.

Vad gör du när ingen annan ser?
Kan jag ju inte säga, det är meningen att ingen ska veta det..haha

Vad beställer du på krogen?
Vodka redbull, men lär sluta med det & beställa annat framöver.

Vilken är din största skräck?
Att drunkna eller bli levande begravd. Har fruktansvärd cellskräck..

Hur gör man för att ragga på dig?
Borde nog låta min pojkvän svara på den, eftersom han fick mig på fall tillslut! Men jag raggar nog faktiskt hellre själv isåfall, men att få mig att skratta går alltid hem & inga spel. Rakt ut med det man vill säga bara.

Vad har du funderat över på sistone?
Väldigt mycket. Vad jag vill, vad jag ska bli när jag blir äldre osv.

Vad var det konstigaste som hände i helgen?
Hade en lugn helg med min Kärlek, så inget konstigt hände vad jag vet..?

När skäms du?
Kommer låta lite konstigt, men det är när jag ger komplimanger till Johan då kan sämskudden komma fram ibland.

Har du någon gång fått en konstig komplimang som varit bra ändå?
Hur kan en konstig komplimang vara bra? Nej.

Vilket är ditt vanligaste vardagsproblem?
Har inget problem som uppstår ofta, eller kanske när pappret tar slut på toaletten när man är ensam hemma? Den är jobbig..

Vad gör du när du är ledsen?
Gråter ögonen ur mig & sen gråter jag lite till.

Om du bara fick ha på dig en sak för resten av ditt liv, vad skulle det då vara?
Vad enkelt, den lilla svarta såklart!


Kjolar x 4.


Fyra snygga kjolar från Gina Tricot, tycker faktiskt dom har bäst utbud på kjolar just nu. Själv så har jag köpt den grå men lär nog prova den svarta högst upp också. Har varit väldigt dålig på att använda kjol då jag älskar jeans. Men tycker det är så ruskigt snyggt så det kommer bli ändring på det nu.

Måndag 18 November.


Mango // Babyspenat // Banan // Is & Vatten
 
Kickstartade igång denna vecka med en grön smoothie & lite film i morse. Har ett berg med tvätt som ska strykas idag & sedan tänkte jag faktiskt ta tag & rensa ur min garderob. Har så mycket kläder som jag inte ens använder, nya tillskott i garderoben som fortfarande ligger i påsar & annat som bara tar en massa plats...

ZARA.

 
T-shirt // Byxor

Sist när jag var in på Zara så fick dessa byxor & den grå t-shirten följa med hem. Har uppdaterat min "mys" garderob med lite snyggare plagg istället för dom där urtvättade joggingbyxorna. Så tyckte dom här blev perfekta & dom används flitigt kan jag lova er!

När man får börja om, igen.

 
Vad har hänt sen sist jag skrev? Jo, jag bestämde mig förra veckan för att avsluta utbildningen som jag kom in på. Varför? För att den inte var som jag hade tänkt mig & jag kände mig inte "hemma" där, as simple as that. 
Jag tror definitivt att själva yrket är till för mig, men att det inte var den vägen som var menad för mig att gå, det kändes inte 100 & jag är en sån person som verkligen lyssnar till hjärtat om det känns rätt eller inte, vilket detta inte gjorde för mig just nu.
 
Jag är lite kluven, för jag trodde & har trott att det var det här jag skulle lägga mina 2 år på & sedan fortsätta på samma spår. Så man blir lite förvirrad när det visar sig att jag inte riktigt vill det här. Nej, men vad vill jag då? 
Jag är så otroligt tacksam att jag kom in till slut & fick chansen att prova på det här, för annars hade jag spenderat så mycket mer tid till att gå runt & tro att det var de här ja skulle göra.
 
Ni som läst ett tag, vet att jag skrev det här inlägget med framtidsdrömmar & planer. Nu ser den dock helt annorlunda ut eftersom jag valde att avsluta allting, så får helt enkelt börja om igen. Men för mig gör det ingenting så länge jag gör saker som känns rätt, för känns det inte rätt så gör du inte ditt bästa heller. När man går en kreativ utbildning så är det så viktigt att brinna för det man gör, men allt det försvann tyvärr för mig..
 
Så nu har jag använt alla timmar på dygnet till att fundera ut vad jag ska göra med mitt liv. Har kluddat ner punkter på ett papper på saker jag vill göra osv, har kommit en bra bit på vägen men känner att jag inte riktigt har klurat ut allt helt ännu. Har världens bästa sambo som stöttar mig & även familjen samt vännerna har varit så otroligt förstående.
 
 

Vitt & Marmor.


Igår möblerade jag om, städade & fixade i köket, så nu är det rent & fint. Hade helt glömt bort denna marmor bricka som legat i min flyttlåda i snart ett år. Det är min fasters egentligen men eftersom hon bor i San Diego, så tar jag hand om den så länge.
 
Här kan ni se några detaljer från hur det såg ut tidigare..
 

Blommor & ännu mera blommor.

 
Har gått & blivit löjligt förälskad i just blommor. Vill ha dem i alla rum & gärna vita eller orkidéer..
Är på jakt efter de perfekta plastblommorna som ser äkta ut & som man kan ha stående på köksbordet hela tiden. Vet ni någon affär som har, så kommentera gärna.