Leopard.

 
Bättre sent än aldrig, som man säger! Men här är mina klackar som jag valde när jag var iväg på Nelly high heels.

Måndag 22 April.

Har haft så fullt upp nu i några dagar, men nu är mina ansökningar inskickade så nu är det bara att vänta & hålla tummarna! Så därför det har blivit dåligt med uppdatering, har helt enkelt inte haft så mycket tid.
 
Har iallafall haft en världsmysig helg. Började att spendera fredagen med min far & sen när jag kom hem så hade Johan städat, handlat, köpt blommor till mig hade han gjort också & så hade han bestämt att vi skulle ut & äta så det gjorde vi. Sedan efter vi ätit, så åkte jag iväg & umgicks med några härliga tjejer hela kvällen i Falun. I lördags blev vi bjudna på mat hemma hos pappa & Gunn, sedan så kom Lovisa hit till oss & vi gick ut en liten sväng. Igår var jag effektiv hela dagen framför datorn & kvällen avslutades i soffan.
 
Idag ringde klockan tidigt & jag var iväg på en arbetsintervju. Nu sitter jag proppmätt här i soffan & väntar på att mitt kaffe ska bli klart..
 

Studentklänning.

 
Här är min studentklänning som jag bar på min student. Jag visste vad jag ville ha direkt & tillsammans med min underbara vän Emma så designade vi fram denna & valde sedan ut tyger tillsammans. Hela processen var rolig i sig. Men det jag ville säga till er som inte har hittat er klänning än så tar nu Emma emot beställningar!
 
Ni hittar mer information här & kontakta henne gör ni på: [email protected]

Nly Shoes.

Snygga klackar från NLY TREND.
 

Mitt positiva liv & en kopp kaffe.

 
Började min morgon med Andreas Lundstedts bok - mitt positiva liv & en kopp kaffe. Har jättesvårt att lägga undan denna bok & har fällt en & en annan tår. Den är fruktansvärd, vacker & ärlig på samma gång, letar ni efter en ny bok att läsa så rekommenderar jag denna starkt!
 
Nu ska jag sminka mig, göra mat åt mig & pojkvännen & sedan åka iväg en sväng. Sedan blir det att sätta mig med min ansökan när jag kommer hem, så det blir klart.

Perfektion.

 
Har aldrig varit så mycket för klockor, men denna skulle mer än gärna få pryda min handled.
Älskar kombinationen av roséguld & blått!

Onsdag 3 April.

 
Nej, vet ni! Har efter helgen dragit på mig en förkylning, så har varit sängliggandes sedan i måndags..
Nu när solen skiner & allt. Har varvat mellan att dricka te & nypressade apelsiner med lite citron i. Men halsen blir bara bättre för stunden. Så har ni någon jättebra "kur" mot en ond hals så tar jag gärna emot det!
 
Sambon var borta igårkväll så kollade på Sex and the city filmen, så tänkte bädda ner mig i soffan nu & fortsätta att titta på 2:an. Så nu vet ni, för även om jag inte uppdaterar så är ni så duktiga på att klicka er in här ♥