Nyårsklänningen.

 
Den här fina klänningen ska jag fira in det nya året i, midnattsblå & lagomt med paljetter. 

Måndag 30 December.

I lördags bjöd jag över mina vänner på middag, för vissa av dom åker hem igen nu över nyår så ville att vi alla skulle ha en sista kväll tillsammans. Hade en sån fruktansvärt trevlig & rolig kväll, vilka vänner man har!
 
Idag har jag legat nerbäddat i soffan hela dagen tillsammans med Johan. Feber, huvudvärk & halsont har vi båda två. Hoppas verkligen att det går över tills imorgon då vi ska fira in det nya året hemma hos Jennifer. 
 

Söndag 22 December.

 
Igår bjöd Emma oss tjejer på trerätters middag hemma hos henne, alltså kan inte förklara med ord hur gott det var! När vi ätit så magarna stod rätt ut så fortsatte vi kvällen med prat & drinkar tills vi gick ner på stan & mötte upp de andra på krogen, sedan dansade & skrattade vi resten av kvällen. En riktig toppenkväll var det!
 
Nu ska jag & kärleken börja städa så vi kan ta hem folk (har flyttkartonger i hela hallen just nu..) & sedan åka iväg för att handla lite mat. Har noll julkänslor, men tänkte slå på julmusik medans jag fixar min första julskinka ikväll så hoppas dom kommer då..
  

Fint till Väggen.

Prints från Sealoe.
 
Har köpt nya ramar & tänkte att några av dessa prints skulle få pryda väggarna i köket & hallen här hemma. Dom här fyra är mina favoriter just nu men det finns så många fina & olika att välja på, så lär fundera vidare innan jag klickar hem något..

Ricinolja.

 
Efter att ha hamnat på en sida om ricinolja igår så fick jag lov att köpa en flaska för att prova på om håret verkligen växer fortare. Har haft i min första kur idag & ska göra 1 gång till den här veckan. Tänkte återkomma med resultat om någon månad.
 
"Ricinolja gör håret längre genom att stimulera hårsäckarna till bättre hårväxt och tillföra de näringsämnen som håret behöver för att kunna bli långt, fylligt och glansigt. Om du har torrt eller skadat hår bidrar även ämnena i oljan till att göra håret mjukare och friskare. Till skillnad från andra oljor för håret ger ricinolja ingen matt yta på håret efter användning, utan behåller istället hårets glans. Att använda behandlingar med ricinolja regelbundet gör att du kan hålla din hårbotten i den miljö som ger håret bäst möjligheten att växa snabbt"
 
 Har någon av er provat?

All that glitters is not gold.

 
Till vinterns alla kommande fester så behövde jag ett nytt glittrigt nagellack som ska få pryda mina naglar. Hittade det här fina från O•P•I som jag slog till på. Har inte hunnit prova det ännu, tänkte göra det ikväll...
 
 
 

Mudmask.

 
Har fått en ny favorit i badrumsskåpet, nämligen denna ansiktsmask Pores be Pure. Som namnet avslöjar så hjälper den till att eliminera orenheter & öppnar upp tilltäppta porer. Den innehåller kaolinlera som är avgiftande på huden & drar ut orenheter samt absorberar överskottsfett. Den "pirrar" lite lätt när man lägger på den & jag har använt den 3 gånger & märker redan lite skillnad då mina porer blivit mindre synliga.
 
Är ni ute efter en ny lermask eller vill som jag få mindre synliga porer så hittar ni den på bl.a. Kicks för 99:-

Lördag 7 December.

 Igår bestod fredagsmyset av tända ljus, bubbel & Idolfinalen.
 
Vaknade runt sju i morse av att Johan gick upp, så vi myste ner oss i soffan tills jag gav upp & gick tillbaka till sängen. Några timmar senare så vaknar jag av att han kommer & väcker mig, så har han dukat upp frukost i vardagsrummet. Han kan om han vill min älskling.
 
Snart kommer Bella hit på besök sen ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning. För ikväll ska vi iväg på 80års middag med Johans släkt. Ska bli riktigt trevligt! Skulle egentligen varit i Stockholm ikväll & firat en av mina bästa vänner Lovisa som fyllde 21 år nu i veckan, men det blir tyvärr inte alltid som man tänkt sig. Tur tjejerna firar till ordentligt & dricker fina drinkar åt mig också 
 

Måndag 2 December.


Älskar dessa glas jag bl.a. fick av mamma igår, så fint med koppar detaljerna..
 
Hann klart med allt jag tänkte göra idag + lite till. Stuvade om i skåpen i köket, rensat bort saker & har nu julpyntat klart, dock är en adventsljusstake borta så får se vart jag kan ha lagt den någonstans. "Julpyntet" här hemma hos oss är absolut inget avancerat, vi har inte en julgran osv. Men jag & Johan är överrens där så det går ingen nöd på oss.
 
Nu ska jag börja med maten så den är klar tills Kärleken kommer hem så vi bara kan mysa resten av kvällen.